Maastricht | 043 - 321 59 29

mr. Roel Kerckhoffs

30 jaar geleden deed een advocaat - en ik dus ook – ‘alles’. Gaandeweg zijn advocaten gaan specialiseren en dat is maar goed ook. Dat is ook het motto van ons kantoor. ‘Alles wetend’, maar dan beperkt tot een vakgebied. Ik leg mij dan ook al vele jaren toe op het ondernemings-/handelsrecht. De vanouds opgebouwde kennis en ervaring in het bouwrecht en de interesse in het bouwen, laat ik niet meer los. Dat zijn dan ook bewuste keuzes.

Energie krijg ik als ik voor een cliënt iets kan betekenen en een zaak kort en snel kan oplossen. Mijn levensmotto speelt daarbij een rol. Streng maar rechtvaardig; dat moet een advocaat zijn. Hij moet ook oog hebben voor de andere - niet juridische - belangen van de cliënt. Ik ben altijd 24/7 bereikbaar en wil snel communiceren. Snel zijn vergt veel van de advocaat, ook omdat de communicatietechnieken snel zijn. Snelheid mag echter niet ten koste gaan van de kwaliteit van het te leveren werk door de advocaat. Dus op gepaste wijze tijd nemen om een goed en deugdelijk beleid voor de cliënt uit te stippelen, uiteraard in overleg met de cliënt. Kerckhoffs Advocaten heeft zich vanaf haar oorsprong de menselijke maat in acht genomen en kwalitatief goede diensten verleend. De combinatie van kennis, snelheid, bereikbaarheid en een goede outillage van het kantoor doen ondernemers en particulieren kiezen voor Kerckhoffs Advocaten.

 

Gerelateerde items

Ondernemingsrecht

Zonder geluk vaart niemand wel
Zonder geluk vaart niemand wel

Niet alleen in een voetbalwedstrijd komt geluk van pas, maar ook in een gerechtelijke procedure. Het blijkt toch steeds weer dat gerechtelijke procedures tombola’s zijn en dat de uitkomst daarvan dus onzeker is.

Ondernemingsrecht

Zo vader, zo zoon
Zo vader, zo zoon

Na vier jaar studeren, een bestuursjaar als voorzitter bij de Studentenvereniging Saurus en een Cambridge-examen in Londen, is Philippe klaar om ons team te komen versterken.

Ondernemingsrecht

Zuiverheid en recht in de leer
Zuiverheid en recht in de leer

De Accountantskamer heeft bepaald dat de combinatie van advocaat en accountant in een persoon, een ongelukkige omstandigheid is. Accountants treden vanuit hun functie meer objectief op, terwijl een advocaat partijdig is, doordat hij, binnen zekere grenzen, volledig achter zijn cliënt staat en zijn belangen laat prevaleren. Dat maakt de positie van de advocaat uniek en brengt hem in een bijzondere positie.

  • Ondernemingsrecht
  • Handelsrecht
  • Insolventierecht
  • Vastgoedrecht
  • Intellectuele eigendom