Maastricht | 043 - 321 59 29

mr. Roel Kerckhoffs

30 jaar geleden deed een advocaat - en ik dus ook - ‘alles’. Gaandeweg zijn advocaten gaan specialiseren en dat is maar goed ook. Dat is ook het motto van ons kantoor. ‘Alles wetend’, maar dan beperkt tot een vakgebied. Ik leg mij dan ook al vele jaren toe op het ondernemings-/handelsrecht. De vanouds opgebouwde kennis en ervaring in het bouwrecht en de interesse in het bouwen, laat ik niet meer los. Dat zijn dan ook bewuste keuzes.

Energie krijg ik als ik voor een cliënt iets kan betekenen en een zaak kort en snel kan oplossen. Mijn levensmotto speelt daarbij een rol. Streng maar rechtvaardig; dat moet een advocaat zijn. Hij moet ook oog hebben voor de andere - niet juridische - belangen van de cliënt. Ik ben altijd 24/7 bereikbaar en wil snel communiceren. Snel zijn vergt veel van de advocaat, ook omdat de communicatietechnieken snel zijn. Snelheid mag echter niet ten koste gaan van de kwaliteit van het te leveren werk door de advocaat. Dus op gepaste wijze tijd nemen om een goed en deugdelijk beleid voor de cliënt uit te stippelen, uiteraard in overleg met de cliënt. Kerckhoffs Advocaten heeft zich vanaf haar oorsprong de menselijke maat in acht genomen en kwalitatief goede diensten verleend. De combinatie van kennis, snelheid, bereikbaarheid en een goede outillage van het kantoor doen ondernemers en particulieren kiezen voor Kerckhoffs Advocaten.

 

Gerelateerde items

Fiscaal recht

Draait de Belastingdienst door?
Draait de Belastingdienst door?

Ik ben geneigd deze vraag positief te beantwoorden nu de Belastingdienst niet schroomt de door derden in het buitenland gestolen informatie te gebruiken om forse naheffingsaanslagen op te leggen zonder dat een noemenswaardige controle heeft plaatsgevonden.

Ondernemingsrecht

Franchisegevers zet u schrap!
Franchisegevers zet u schrap!

Steeds meer wordt gezien dat franchisenemers zich samen bundelen om samen meer druk op franchisegevers uit te oefenen. Uiteraard wordt elke rechtsverhouding beheerst door de redelijkheid en billijkheid en dat geldt dus ook voor franchisegevers, maar ook voor franchisenemers.

Handelsrecht

De menselijke robot?
De menselijke robot?

Gaat de ontwikkeling van de robot zo ver, dat u binnenkort een gesprek heeft met een robot in het advocatenkantoor. Onlangs presenteerde een trendsetterig Amsterdams kantoor een dergelijke plastieke medewerker.

  • Ondernemingsrecht
  • Handelsrecht
  • Insolventierecht
  • Vastgoedrecht
  • Intellectuele eigendom