Maastricht | 043 - 321 59 29

mr. Valérie Kerckhoffs

“Als ik iemand kan helpen, op eender welk vlak, dan geeft dat een goed gevoel. In het personen- en familierecht speelt niet alleen de juridische kant een rol, ik bied ook steun op menselijk vlak.”

Als lid van de Kerckhoffs-familie was een studie in de rechten een logische keuze voor Valérie. Na het behalen van haar Master in het Privaatrecht aan de Universiteit van Maastricht, waar ze ook het ondernemingsrecht heeft bestudeerd, is Valérie naar Londen verhuisd. In de tijd die ze in Londen heeft doorgebracht, heeft ze zich het ‘legal English’ meester gemaakt.

Sinds haar 23e zet ze zich ten volle in bij Kerckhoffs Advocaten, zowel voor haar cliënten als voor het kantoor. Binnen Kerckhoffs Advocaten houdt Valérie zich bezig met het management van het kantoor, het personen- en familierecht en het incassorecht. Dezelfde zin om goed te doen die Valérie prikkelt om keer op keer het onderste uit de kan te halen voor haar cliënten, maakt ook dat zij zich ten volle en met veel

plezier inzet voor Rotaract Maastricht, een serviceclub die zich inzet voor verscheidene goede doelen. Daarnaast is zij bestuurslid van Jaarboek Maastricht, waarin jaarlijks de mooiste hoogtepunten van de stad worden vastgelegd.

Gerelateerde items

Proces- en bewijsrecht

Volledige proceskostenvergoeding
Volledige proceskostenvergoeding

De Hoge Raad heeft op 15 september 2017 bepaald dat er een volledige vergoeding van kosten kan worden toegewezen, indien er een kansloos verweer wordt gevoerd door de wederpartij. Daarbij gaat het om een verweer dat gebaseerd is op onjuiste feiten, leugens en kansloze stellingen. De wederpartij kan dan dus worden veroordeeld in een volledige proceskotenveroordeling. Dit omdat de procedure dan onnodig lang gaat duren en een partij ten onrechte met extra kosten wordt opgezadeld.

Ondernemingsrecht

De AVG en MKB
De AVG en MKB

Veel MKB’ers hebben zich zorgen gemaakt over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), maar nu blijkt dat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) niet direct langs gaat bij de mkb-er ‘op de hoek’, tenzij sprake is van duidelijke overtredingen en/of een klacht over een onderneming. Dit heeft staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken laten weten in antwoord op Kamervragen.

Arbeidsrecht

Mag ik aan u voorstellen?
Mag ik aan u voorstellen?

Sacha de Block, een vloeiend Duits en Nederlands sprekend advocaat is sinds juli 2018 werkzaam bij Kerckhoffs Advocaten. Hij is gespecialiseerd in verbintenissenrecht, handelsrecht en het personen & familierecht. Sacha is te typeren als een advocaat die oplossingsgericht denkt, handelt en hart heeft voor zijn cliënten; altijd met als einddoel om het best mogelijke resultaat voor de cliënt te behalen.

  • Personen- en familierecht
  • Incasso