Maastricht | 043 - 321 59 29

mr. Valérie Kerckhoffs

“Als ik iemand kan helpen, op eender welk vlak, dan geeft dat een goed gevoel. In het personen- en familierecht speelt niet alleen de juridische kant een rol, ik bied ook steun op menselijk vlak.”

Als lid van de Kerckhoffs-familie was een studie in de rechten een logische keuze voor Valérie. Na het behalen van haar Master in het Privaatrecht aan de Universiteit van Maastricht, waar ze ook het ondernemingsrecht heeft bestudeerd, is Valérie naar Londen verhuisd. In de tijd die ze in Londen heeft doorgebracht, heeft ze zich het ‘legal English’ meester gemaakt.

Sinds haar 23e zet ze zich ten volle in bij Kerckhoffs Advocaten, zowel voor haar cliënten als voor het kantoor. Binnen Kerckhoffs Advocaten houdt Valérie zich bezig met het management van het kantoor, het personen- en familierecht en het incassorecht. Dezelfde zin om goed te doen die Valérie prikkelt om keer op keer het onderste uit de kan te halen voor haar cliënten, maakt ook dat zij zich ten volle en met veel

plezier inzet voor Rotaract Maastricht, een serviceclub die zich inzet voor verscheidene goede doelen. Daarnaast is zij bestuurslid van Jaarboek Maastricht, waarin jaarlijks de mooiste hoogtepunten van de stad worden vastgelegd.

Gerelateerde items

Personen- en familierecht

Kerckhoffs Advocaten @ Five4Five
Kerckhoffs Advocaten @ Five4Five

Ook dit jaar heeft Kerckhoffs Advocaten weer meegelopen voor het goede doel Five4Five!

Ondernemingsrecht

Limburg Leads 2019
Limburg Leads 2019

Op 15 en 16 mei 2019 is MECC Maastricht, door middel van de vakbeurs Limburg Leads, het epicentrum van de Limburgse Economie. Ook Kerckhoffs Advocaten neemt deel aan deze beurs. Wij nodigen u allen van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Ondernemingsrecht

Kerckhoffs Advocaten en Five4Five
Kerckhoffs Advocaten en Five4Five

Ook dit jaar loopt Kerckhoffs Advocaten mee voor het goede doel Five4Five. Five4Five steunt het Kankeronderzoekfonds Limburg en dit fonds steunt het medisch-wetenschappelijk onderzoek van het Maastricht UMC+ en daarmee alle ziekenhuizen in Limburg.

  • Personen- en familierecht
  • Incasso