Maastricht | 043 - 321 59 29

Student-stage

Het lopen van een student-stage behoort ook tot de mogelijkheden. Kerckhoffs Advocaten biedt gemotiveerde en ambitieuze (universitaire) rechtenstudenten de kans om kennis te maken met de advocatuur en alles wat daarbij komt kijken.

Kerckhoffs Advocaten heeft de afgelopen jaren reeds vele studenten van de Universiteit Maastricht succesvol begeleid tijdens een student-stage. Bij Kerckhoffs Advocaten loop je ter oriëntatie op het juridisch werkveld een algemene stage, hetgeen betekent dat je gedurende een stageperiode met verschillende rechtsgebieden in aanraking komt. Binnen die rechtsgebieden ligt de focus op dienstverlening voor ondernemers.

Een stage binnen ons kantoor heeft een looptijd van twee maanden. Je loopt fulltime mee met zowel beginnende als ervaren advocaten, je gaat mee naar zittingen, woont besprekingen bij en schrijft in memo’s antwoorden op juridische vraagstukken. Ook neem je deel aan verschillende jurisprudentiebesprekingen. Doel van een student-stage is binnen twee maanden een zo goed mogelijke indruk te krijgen van de advocatuur en het kantoor. Na afloop van de stageperiode wordt er geëvalueerd. Na een succesvolle student-stage, behoort een juridisch medewerkerschap of werkstudentschap eveneens tot de mogelijkheden.

 

Interesse? Solliciteer via onderstaand formulier!

 

CV
Begeleidende brief