Maastricht | 043 - 321 59 29

Werken bij Kerckhoffs Advocaten

Wil jij graag werken bij een ervaren en vooruitstrevend kantoor dat zich voornamelijk focust op de zakelijke markt? Waar deskundigheid, specialisme, ambitie, innovatie en de menselijke maat centraal staan? Dan is Kerckhoffs Advocaten wellicht de ideale werkomgeving om jouw carrière te starten of voort te zetten!

Kerckhoffs Advocaten heeft voortdurend oog voor zowel nieuw als ervaren (juridisch) talent. Het kantoor biedt een moderne werkwijze en een informele werksfeer, terwijl het - door zijn lange bestaansrecht (1950) - een rijke historie kent. Kerckhoffs Advocaten groeit momenteel en is dan ook voortdurend op zoek naar geschikte nieuwe medewerkers, die de kwaliteit en de praktijk van dit kantoor respectievelijk gestand willen doen en verder willen uitbouwen. Zowel voor afgestudeerde rechtenstudenten die een carrière ambiëren als advocaat-stagiair(e), maar zeker voor ervaren advocaten bestaat de mogelijkheid geheel vrijblijvend kennis te maken, teneinde te bezien of mogelijkerwijs een dienstverband binnen ons kantoor voorhanden is.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar v.kerckhoffs@kerckhoffsadvocaten.nl

 

Student-stage

Het lopen van een student-stage behoort ook tot de mogelijkheden. Kerckhoffs Advocaten biedt gemotiveerde en ambitieuze (universitaire) rechtenstudenten de kans om kennis te maken met de advocatuur en alles wat daarbij komt kijken. Kerckhoffs Advocaten heeft de afgelopen jaren reeds vele studenten van de Universiteit Maastricht succesvol begeleid tijdens een student-stage. Bij Kerckhoffs Advocaten loop je ter oriëntatie op het juridisch werkveld een algemene stage, hetgeen betekent dat je gedurende een stageperiode met verschillende rechtsgebieden in aanraking komt. Binnen die rechtsgebieden ligt de focus op dienstverlening voor ondernemers.

Een stage binnen ons kantoor heeft een looptijd van twee maanden. Je loopt fulltime mee met zowel beginnende als ervaren advocaten, je gaat mee naar zittingen, woont besprekingen bij en schrijft in memo’s antwoorden op juridische vraagstukken. Ook neem je deel aan verschillende jurisprudentiebesprekingen. Doel van een student-stage is binnen twee maanden een zo goed mogelijke indruk te krijgen van de advocatuur en het kantoor. Na afloop van de stageperiode wordt er geëvalueerd. Na een succesvolle student-stage, behoort een juridisch medewerkerschap of werkstudentschap eveneens tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar v.kerckhoffs@kerckhoffsadvocaten.nl

 

Huidige vacatures

Kerckhoffs Advocaten is per direct op zoek naar een advocaat-medewerker, die ruime ervaring geniet in de vakgebieden ondernemings- en insolventierecht.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar v.kerckhoffs@kerckhoffsadvocaten.nl