Maastricht | 043 - 321 59 29

Werken bij Kerckhoffs Advocaten

Wil jij graag werken bij een ervaren en vooruitstrevend kantoor dat zich voornamelijk focust op de zakelijke markt? Waar deskundigheid, specialisme, ambitie, innovatie en de menselijke maat centraal staan? Dan is Kerckhoffs Advocaten wellicht de ideale werkomgeving om jouw carrière te starten of voort te zetten!

 Huidige vacatures:

Kerckhoffs Advocaten heeft voortdurend oog voor zowel nieuw als ervaren (juridisch) talent. Het kantoor biedt een moderne werkwijze en een informele werksfeer, terwijl het - door zijn lange bestaansrecht (1950) - een rijke historie kent. Kerckhoffs Advocaten groeit momenteel en is dan ook voortdurend op zoek naar geschikte nieuwe medewerkers, die de kwaliteit en de praktijk van dit kantoor respectievelijk gestand willen doen en verder willen uitbouwen. Zowel voor afgestudeerde rechtenstudenten die een carrière ambiëren als advocaat-stagiair(e), maar zeker voor ervaren advocaten bestaat de mogelijkheid geheel vrijblijvend kennis te maken, teneinde te bezien of mogelijkerwijs een dienstverband binnen ons kantoor voorhanden is.
Heb je interesse om bij ons te komen werken? Bekijk ons huidige vacature aanbod of stuur een open sollicitatie door te mailen naar v.kerckhoffs@kerckhoffsadvocaten.nl of door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen

CV
Begeleidende brief